Afiliació

Accés a l'àrea privadaComptador de visites

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui109
mod_vvisit_counterAhir242
mod_vvisit_counterAquesta setmana662
mod_vvisit_counterAquest mes3689
mod_vvisit_counterTotes les visites1077410
Tenim 30 visitants en línia
Assesoria Laboral
Nota de la Intervenció Profesional de l'assessoria laboral cap als afilliats al Sindicat SPIB Imprimeix

Amb motiu de la jubilació del fins ara advocat del Sindicat de Periodistes de les Illes Balears (SPIB), Ferran Gomila, a partir de dia 1 de gener de 2014 l'Assessoria estarà representada per l'advocat Jaime Bueno Pardo, tal com es va aprovar a la passada Assemblea General. Els serveis de la nova assessoria seran similars als fins ara oferits. Durant mes de gener concretarem els detalls, com el dia acordat per a les consultes amb cita concertada. També farem una presentació del nou misser als afiliats i afiliades.

 

Advocat Jaime Bueno Pardo, col·legiat número 1537.

 

Direcció:

 

Carrer Sant Miquel, 46, 2ª.

Palma

Telèfon: 971 21 35 12

 

 

Assessoria fins a 31 de decembre de 2013:

Direcció:

Avda. Compte de Sallent, 17, 3º, 2ª
Palma
Telfs: 971 71 08 47 / 971 71 76 93

  1. L’Assessoria, i això comprèn els tres professionals que la conformen actualment, advocats Ferran Gomila, Josep Lluís Valdés i Rosa Bris, rep consultes individuals amb cita prèviament concertada els dilluns, dimecres o dijous de 17 a 20 hores.
  2. Per assumptes col·lectius (més de tres persones), les consultes se celebraran els dimarts i divendres de 17 a 20 hores, consultes sempre concertades amb antelació. 
  3. Les consultes són gratuïtes sempre que no hi hagi promoció d’actuacions per escrit. 
  4. Si cal fer actuacions per escrit, administratives o judicials, prèvia fixació de la quantia dels honoraris previstos, en tot cas l’afiliat té dret a un 30% de descompte d’aquests honoraris.
  5. Les consultes telefòniques s’accepten només si són urgents i de resposta senzilla, cas estrany, per tal com en l’anàlisi i en l’aplicació del Dret els assumptes senzills són rars.