Afiliació

Accés a l'àrea privadaComptador de visites

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterAvui182
mod_vvisit_counterAhir359
mod_vvisit_counterAquesta setmana1771
mod_vvisit_counterAquest mes4628
mod_vvisit_counterTotes les visites1070291
Tenim 15 visitants en línia
Fins dia 24 per a matricular-se en el curs Tècnica vocal i millora de la fonètica i la dicció en català Imprimeix
dijous, 21 de setembre de 2017 12:50

Nova edició del curs Tècnica vocal i millora de la fonètica i la dicció en català que organitza la Direcció Insular de Política Lingüística del Consell de Mallorca, que depèn del Departament de Participació Ciutadana i Presidència.

El curs s’adreça al col·lectiu de professionals dels mitjans de comunicació i té una durada de 40 hores, distribuïdes en dos mòduls de 18 hores i una sessió final d’avaluació i de tutoria de 4 hores.

El primer mòdul s’impartirà del 2 al 18 d’octubre i el segon del 23 d’octubre al 15 de novembre. La sessió d’avaluació i de tutoria tindrà lloc dia 27 de novembre.

Consultau tota la informació sobre el curs a la pàgina Formació específica adreçada al col·lectiu de professionals dels mitjans de comunicació 2017 del web del Consell de Mallorca (<http://www.conselldemallorca.cat/llengua>) i, si hi estau interessats, podeu matricular-vos-hi emplenant i enviant el formulari d’inscripció que hi trobareu.

Teniu per matricular-vos fins dia 24 de setembre de 2017.

Confiam que l’activitat formativa sigui del vostre interès.

Per una altra banda, alguns dels correus que hem enviat al mailing de les afiliades i afiliats del sindicat ens han estat retornats, pel que deduïm tenim errors en la base de dades. Si ets afiliat o afiliada i no has rebut correus del sindicat en les darreres setmanes, agrairíem ens facis arribar un missatge a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la amb la direcció correcta per a poder actualitzar i millorar la nostra base de dades. Moltes gràcies.